"e-tanterem"
{FBOX=use_template=fs_15&get_one=0&random=0}

Üdvözlet


Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]

Kedves Diákok!


Milyen évet írunk ma? Nem, nem... nem 2017-t.

Egy időtörésnek köszönhetően az 1848. március 15-i forradalmi forgatagba csöppentetek bele. Csak akkor térhettek vissza 2017-be, ha a megvéditek Petőfi Sándort egy titokzatos, szintén 21. századi időutazótól.


A hét folyamán csoportban dolgoztok, okoseszközökkel (mivel egy időcellának köszönhetően elérhető az internet).
A sikeres feladatmegoldásokkal követőket gyűjthettek, azaz egyre bővíthetitek a forradalmi tömeg létszámát. Az 5-6. évfolyamos osztályok egész héten nyomon követik munkáitokat, lájkokkal fogják jelezni, hogy szerintük ki dolgozott a legjobban. A lájkok szintén követőket jelentenek a csoportotoknak. A követőket kulcsokra válthatjátok a megadott helyszíneken, amelyekkel "kinyithatjátok" a kulcs színeinek megfelelő dobozt. Ennek segítségével megtalálhatjátok időgépeteket és elnyerhetitek Petőfi "írószerét", ez az indítókulcsa gépeteknek.

Küldetésetek:
Védjétek meg Petőfit!
Minden nap végén időre kell megoldanotok egy kódolt feladványt. Ezek helyes értelmezése megkétszerezi az adott napon gyűjtött követők számát. Ha ti sikeresek vagytok, akkor Petőfi az adott forradalmi helyszínen szintén sikeres lesz. Ha nem sikerül, akkor a titokzatos időutazó szerzi meg a követőket, és ezzel egyre közelebb kerül Petőfihez, ami az ő eltűnéséhez vezethet.Az 5-6. évfolyamos osztályok egész héten nyomon követik munkátokat, lájkokkal, szöveges értékeléssel fogják jelezni, hogy szerintük ki dolgozott a legjobban. A lájkok szintén követőket jelentenek nektek.

Két versenyt is hirdetünk, az elsőt a csoportoknak, nektek nemcsak a feladatokkal, hanem egymással is meg kell küzdeni. A másikat pedig az értékelésben részt vevő tanulóknak, a "legügyesebb méltató" cím elérése lesz a tét.Ez az oldal e107 portál rendszert használ, és a GNU GPL licensz alatt adták ki.


Oldal létrehozási idő: 0.0945 másodperc, 0.0410 lekérdezési idő.